Thursday, November 15, 2012

Editing : cover majalah perkahwinan

Sekian lama aku tidak menjengah dan mengupdate entri2 baru kat blog aku ni...Sekarang aku terasa mau lebih aktif dan sentiasa ingin melepakkan diri kat sini plak...Agaknye kalau pakwe abai lama2 boley putus gamaknye..hehehe...

Dah lama jugak aku tidak memanaskan diri dengan gambar2 yg aku edit ni... Ini jea la keje aku hari2...Modified picture customer...hehehe...Dah nama pom koje nak xnak kena la buat...Tp nak amik mOOd tu la yg susah...Nak datang tu kena tunggu berminggu2 plak tu...

Pada sape2 yg nak buat tempahan editing pic kawen ke @ pic black n white yg dah rosak sila la hubungi sy k...sy sedia membantu...Oncall pon boley...lalalalaa...


Salah satu contoh cover majalah perkahwinan..


No comments: