Saturday, March 20, 2010

Taktik2 Baru Perogol Berkompulan!!

Hal ini berlaku di suatu tempat di KL..Ianya berlaku di kalangan kawan kawan juga.Perempuan nie keluar ofis dia kira2 lepas waktu pejabat dah mlm lah tu dan terjumpa seorang kanak-kanak menangis di tepi jalan.Kesian dgn budak nie…dia hampiri dan tanya budak nie Budak nie bagitau dia, yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak kecik tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya.

Kawan kita si porempuan nie.. kira berhati mulia la,tanpa mengesyaki apa apa terus bawa budak ni ke alamat tersebut.Setibanya di rumah budak itu, kawan kita ni menekan loceng pintu..sejurus kemudiannya dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi.
> > > > > > > > > > > > Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit – dalam keadaan telanjang.Kondom ada di mana-mana dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. dia langsung tak mengenali penyerangnya. Begitulah jenayah akhir-akhir ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini,jangan sesekali turuti kemahuan kanak-kanak itu, sebaliknya hantar jer ke balai polis yang berdekatan.

P/S: Hantarlah cerita ini kepada rakan-rakan wanita anda.. selamatkan mereka.Jangan biar naluri keperihatinan mereka mendatangkan bahaya pada mereka sendiri..

No comments: